VIDEO Secretele Acvariului Constanța. Cum este pregătită apa în care stau peștii – Episodul 2

Acvariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Acvariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Serialul despre Acvariul Constanța a ajuns la episodul 2. De această dată, doctorul Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța intră în secretele acestei instituții.

Puțini vizitatori știu că apa din acvarii este cea de la robinet. Secretul acestui muzeu viu legat de felul în care este pregătită ea pentru a fi o casă primitoare pentru peștii tropicali este explicat în acest episod.

Vezi și primul episod al acestui serial despre Acvariul Constanța. Episodul 3 al acestui serial apare pe data de 17 noiembrie 2016.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO Invitație la Acvariul Constanța. Descoperă muzeul viu al orașului - Episodul 1 | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*