Vitezomani sancționați pe Autostradă, la plecarea de pe litoral

Politistii au fost prezenti pe Autostrada

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat în trafic, pe autostrăzi, 13 șoferi care conduceau cu viteză excesivă. Conducătorii auto au fost sancţionați contravenţional, fiecare cu amendă cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei, totodată fiindu-le reţinute permisele de conducere auto, pentru 90 de zile.

La data de 5 august a.c., polițiștii Brigăzii de Autostrăzi și Misiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române au depistat, pe autostrăzile A1, A2 și A3, 13 conducători auto, care conduceau cu viteză excesivă.

Astfel, în jurul orei 00.05, polițiștii rutieri au depistat, pe Autostrada A2 București- Constanța, calea 1, km. 99, un bărbat, de 37 de ani, conducând un autoturism cu viteza de 204 km/ h, abatere filmată și înregistrată de aparatul radar TruCam.

Pe aceeași autostradă, în jurul orei 01.24, pe calea 1, km. 139, polițiștii au depistat o femeie, de 39 ani, conducând un autoturism cu viteza de 181 km/ h.

Toți conducătorii auto depistați au fost sancţionați contravenţional, fiecare cu amendă cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*