Virginia Uzun: „Pentru PSD, Eforie este o localitate foarte importantă!”

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, și-a început seria deplasărilor în teritoriu cu Eforie. FOTO Facebook Virginia Uzun

Candidatul PSD pentru Primăria Eforie, Virginia Uzun, și-a început campania electorală alături de președintele filialei constănțene a partidului, Felix Stroe, totodată candidat al formațiunii la funcția de președinte al Consiliului Județean.

„Împreună cu președintele PSD Constanța, Felix Stroe, ne-am propus ca, prin intermediul Consiliului Județean, să finanțăm și să realizăm pentru Eforie câteva proiecte de importanță capitală”, a declarat Virginia Uzun.

Între proiectele enumerate de candidatul PSD la Primăria Eforie se numără:

  • Extinderea și modernizarea rețelei publice de alimentare cu apă și canalizare menajeră și pluvială, inclusiv în zonele periferice;
  • Urgentarea finalizării proiectului pentru construirea centurii ocolitoare a localității Eforie Nord în vederea descongestionării traficului din oraș;
  • Repunerea în funcțiune a Spitalului de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală din Eforie Sud;
  • Cadastrarea gratuită a întregului oraș și dezbateri succesorale gratuite pentru toate bunurile imobile;
  • Asfaltarea în totalitate a străzilor și trotuarelor din Eforie și implementarea unui proiect de iluminat stradal, pietonal și arhitectural.

„Dincolo de întâlnirea cu organizația PSD Eforie, faptul că reprezentanții PSD de la nivelul conducerii județene și-au început turneul electoral cu Eforie înseamnă că orașul nostru este o localitate de primă importanță în strategia de dezvoltare a județului, așa cum, de altfel, a declarat și președintele Stroe”, a mai precizat Virgina Uzun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*