Cursuri online pentru elevi din patru unități de învățământ din Negru Vodă, Năvodari, Băneasa și Eforie Nord

Cursurile vor fi reluate cu prezență fizică numai în unitățile de învățământ în cadrul cărora un procent de minimum 60 la sută din personal este vaccinat

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a dispus, luni, 26 octombrie, modificarea scenariilor de funcționare în 17 unități de învățământ din județul Constanța.

Astfel, potrivit Prefecturii Constanța, în urma noilor date avizate de ISJ Constanța și DSP Constanța, prin CJSU Constanța a fost votată modificarea scenariilor de funcționare în 17 unități de învățământ., după cum urmează: patru unități de învățământ vor trece în scenariul 3. Este vorba despre Liceul Teoretic Negru Vodă (până pe 6 noiembrie, pentru o clasă I, un cadru didactic confirmat), Școala Gimnazială „George Enescu” Năvodari (până pe 6 noiembrie, pentru o clasă pregătitoare, un elev confirmat), Liceul Teoretic Băneasa (până pe 8 noiembrie, pentru o clasă I, o clasă a VIII-a, o clasă a X-a și o clasă a XII-a, un cadru didactic confirmat), Școala Gimnazială nr. 1 Eforie Nord (până pe 8 noiembrie, un cadru didactic, un contabil și un elev confirmați).

Din scenariul 3, în scenariul 2, vor trece următoarele unități de învățământ, ca urmare a finalizării perioadei în care a fost aprobat prin CJSU scenariul 3: Grădinița cu Program Prelungit „Little Kids” Constanța, Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca” Constanța și Școala Gimnazială nr. 1 Poarta Albă.

Ca urmare a scăderii ratei de incidență cumulată în localitatea Cerchezu, patru unități de învățământ vor trece din scenariul 2 în scenariul 1. Este vorba despre Școala Gimnazială „Marin Voinea” Cerchezu, Grădinița cu Program Normal Cerchezu, Grădinița cu Program Normal Viroaga și Școala Primară nr. 1 Viroaga.

Nu în ultimul rând, șase unități de învățământ vor trece din scenariul 2 în scenariul 1, după ce au reușit să asigure condițiile pentru cursuri „față în față”: Școala Gimnazială „George Coșbuc” 23 August, Grădinița cu Program Normal Dulcești, Școala Gimnazială „Titu Maiorescu” Dulcești, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Moșneni, Grădinița cu Program Normal Moșneni și Grădinița cu Program Normal 23 August.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*