FOTO Alertă pe malul lacului Techirghiol. Un bărbat a fost resuscitat de medici după ce a suferit un stop cardio-respirator

Intervenție a medicilor SMURD pe malul lacului Techirghiol. FOTO CTnews
Intervenție a medicilor SMURD pe malul lacului Techirghiol. FOTO CTnews

Un bărbat din Tuzla a fost la un pas să-și piardă viața, vineri, 21 iunie, pe malul lacului Techirghiol.

Medicii de la SMURD Constanța au fost solicitați la ora 16:30 să intervină în zona ghiolului din Eforie Sud, pe o plajă sălbatică. Victima, în vârstă de 70 ani era deja în stop cardio-respirator atunci când medicii au ajuns la ea. Cadrele medicale spun că bărbatul a suferit un edem pulmonar.

Din fericire, manevrele de resuscitare realizate de medici au dat rezultate și victima a fost readusă la viață după aproximativ 20 minute.

Pensionarul amator de nămol de Techirghiol a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*