Vineri debutează în Medgidia cea de-a IX-a ediție a Festivalului de Teatru „Tanța și Costel”

Cercul Militar Medgidia. FOTO Google
Cercul Militar Medgidia. FOTO Google

Primăria Municipiului Medgidia vă invită, în perioada 24 – 26 iunie, să participați la cea de-a IX-a ediție a Festivalului de Teatru „Tanța și Costel”, Medgidia, 2022. Evenimentul va avea loc în sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia, iar intrarea va fi liberă.

Evenimentul va fi organizat în colaborare cu Asociația Culturală pentru tineret și copii „Art Theatre”, în parteneriat cu Biroul tradiții, Cultură și Heraldică/ Statul major al apărării, Statul major al forțelor terestre, Garnizoana Medgidia, Cercul Militar Medgidia și Facultatea de Arte din cadrul Universității “Ovidius” din Constanța.

Astfel, organizatorii Festivalului de Teatru „Tanța și Costel” va invita sâmbătă, 25 iunie, începând cu ora 10.00, la spectacolul pentru copii „Fata cu chip de floare”, prezentat de trupa de teatru din Brașov, apoi, de la ora 11.00, la spectacolul „Pinocchio”, prezentat de trupa de teatru din Roman.

Duminica, 26 iunie, spectacolele pentru copii continuă, de la ora 11.00, cu spectacolul prezentat de studenții Universității Ovidius din Constanța, în sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia. La spectacolele pentru copii pot participa și părinții, intrarea fiind libera.

De asemenea, Trupa Casei de Cultura I.N. Roman, „Joker”, va invita sâmbătă, 25 iunie, de la ora 19.30, la comedia, „Crede-mă, te mint”, regia artistică, Laurențiu Vlad! Este o comedie muzicală, care aduce în atenția dumneavoastră buna dispoziţie dar și o altă abordare regizorală adusă acestei producții artistice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*