FOTO Pușcașii marini au executat trageri cu armamentul de infanterie de pe ambarcațiunile de asalt pe lacul Razelm

Trageri cu armamentul de infanterie de pe ambarcațiunile de asalt pe lacul Razelm. FOTO Regimentului 307 Infanterie Marină

Adevărate zile de foc pentru pușcașii marini de la Regimentului 307 Infanterie Marină „Heracleea”, care au desfășurat trageri cu armamentul de infanterie de pe ambarcațiunile ușoare de asalt pe Lacul Razelm.

Determinați, devotați și gata de luptă, pe marginea celui mai mare lac din România, elita Forțelor Navale – pușcașii marini au executat mai multe ședințe individuale de tragere, utilizând armamentul din dotare, grenade de mână, dar și armamentul de pe transportoarele amfibii blindate, în conformitate cu planul instrucției.

Cu o tradiție de 81 de ani, infanteria marină rămâne unica forță din România, specializată în executarea acțiunilor militare în zonele de deltă, lagunare și litorale, deopotrivă pe apă și uscat, iar cu această ocazie, pușcașii marini de la Babadag, au dat dovadă de curaj, ambiție și anduranță, demonstrând încă o dată că sunt gata oricând să participe la orice misiune națională sau internațională.

Tragerile au avut ca scop perfecționarea deprinderilor individuale ale pușcașilor marini de buni trăgători cu armamentul, de pe apă pe uscat, în condiții meteo ostile pentru sprijinul misiunilor de apărare a zonei costiere. Activitățile de instrucție desfășurate de militari au fost încheiate cu succes, tragerile fiind planificate, organizate și coordonate nemijlocit de către comandamentul Regimentului 307 Infanterie Marină „Heracleea”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*