VIDEO Vrei să câștigi tablete și telefoane? Reciclează deșeurile electronice și electrice

Gremlin colectează deșeurile electrice
Gremlin colectează deșeurile electrice

O campanie inedită vine la Constanța. Centrul pentru Resurse Civice, Gremlin și Ecopoint au pornit acțiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice.

Până pe 28 noiembrie poți să găsești locurile speciale de colectare din Constanța și să duci acolo deșeurile tale electrice și electronice. Orice nu-ți mai folosește prin casă poate fi reciclat: de la un computer defect, până la o mașină de spălat sau un fier de călcat.

Punctele de colectare sunt în zona Complexului Comercial Billa de pe Șoseaua Mangaliei, Zona Complexului Adivin de pe Strada Unirii și Zona Tic-Tac, pe strada Cișmelei, lângă Școala 29.

Dacă ai un frigider, televizor sau orice alt echipament electric greu de transportat poți să suni la numărul de telefon 0757.777.097 și echipa Gremlin vine la tine acasă.

Cei care reciclează pot avea șansa unui premiu la tombola organizată pe 28 noiembrie, la Casa de Cultură din Constanța. Poți să câștigi tablete, telefoane mobile dar și alte premii.

Cosmin Bârzan de la Centrul pentru Resurse Civice îți prezintă pașii prin care poți să reciclezi mai ușor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*