Probleme cu alimentarea cu gaze în Năvodari, la -15 grade Celsius. Primarul Matei: “La dispeceratul Congaz nu raspunde nimeni”

Nicolae Matei, Primarul orașului Năvodari. FOTO FacebookNicolae Matei, Primarul orașului Năvodari. FOTO Facebook

Năvodărenii stau în ger pentru că rețeaua de gaze nu funcționează de câteva ore bune. Mai grav este că defecțiunea survine în cea mai friguroasă zi a acestui sezon rece.

Primarul orașului, Nicolae Matei spune că 4500 de familii sunt afectate de această problemă, iar la dispeceratul Congaz nu răspunde nimeni.

“Am semnalat situația la Prefectul Județului Constanța pentru a interveni. De când s-a schimbat acționariatul de la Congaz și conducerea lucrurile merg prost. Voi sesiza ANRE și voi propune schimbarea legislației să li se retragă licența operatorilor de utilități publice care se abat de la asigurarea permanentă a populației cu furnizarea serviciului de care se ocupă”, a scris Nicolae Matei pe contul său de Facebook.

Congaz trece în această perioadă printr-un proces de preluare de către compania Engie (fosta GDF Suez).

Adauga valoare acestui articol "Probleme cu alimentarea cu gaze în Năvodari, la -15 grade Celsius. Primarul Matei: “La dispeceratul Congaz nu raspunde nimeni”"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News