Probleme cu alimentarea cu gaze în Năvodari, la -15 grade Celsius. Primarul Matei: “La dispeceratul Congaz nu raspunde nimeni”

Nicolae Matei, Primarul orașului Năvodari. FOTO Facebook
Nicolae Matei, candidat la Primăria Năvodari din partea Partidului Neamul Românesc

Năvodărenii stau în ger pentru că rețeaua de gaze nu funcționează de câteva ore bune. Mai grav este că defecțiunea survine în cea mai friguroasă zi a acestui sezon rece.

Primarul orașului, Nicolae Matei spune că 4500 de familii sunt afectate de această problemă, iar la dispeceratul Congaz nu răspunde nimeni.

“Am semnalat situația la Prefectul Județului Constanța pentru a interveni. De când s-a schimbat acționariatul de la Congaz și conducerea lucrurile merg prost. Voi sesiza ANRE și voi propune schimbarea legislației să li se retragă licența operatorilor de utilități publice care se abat de la asigurarea permanentă a populației cu furnizarea serviciului de care se ocupă”, a scris Nicolae Matei pe contul său de Facebook.

Congaz trece în această perioadă printr-un proces de preluare de către compania Engie (fosta GDF Suez).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*