VIDEO Victorie pentru micile afaceri din Constanța. Consilierul Tudorel Chesoi a reușit scăderea cotei de impozitare pentru clădirile nerezidențiale

Tudorel Chesoi. FOTO Adrian Boioglu
Tudorel Chesoi. FOTO Adrian Boioglu

În Consiliul Local Constanța există o singură opoziție de dreapta. A demonstrat astăzi din nou consilierul municipal Tudorel Chesoi, cel care a reușit să scadă cota de impozitare pentru clădirile nerezidențiale.

În timp ce consilierii PNL au sfidat cetățenii care i-au ales și fie au lipsit de la ședință, fie s-au abținut la fiecare vot asupra bugetului, Chesoi, reprezentantul PNȚCD Constanța a dus la bun sfârșit lupta pentru drepturile oamenilor de afaceri din oraș. Hotărârea prezentată de el a fost votată vineri de colegii din Consiliul Local Constanța, așa că impozitele pentru clădirile nerezidențiale nu se vor mai mări de 20 ori, așa cum era inițial anunțat.

Însuși primarul interimar, Decebal Făgădău (un om cu o orientare de stânga pe scena politică) i-a mulțumit lui Tudorel Chesoi pentru felul în care i-a susținut pe oamenii de afaceri din oraș și a prevenit falimentul multor afaceri mici prin această inițiativă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*