VIDEO Vești proaste pentru pensionarii și persoanele nevoiașe din Constanța. Tichetele valorice nu vor ajunge înainte de Paște

Pachete pentru pensionari la Constanța. FOTO radioconstanta.ro
Pachete pentru pensionari la Constanța. FOTO radioconstanta.ro

Cei care așteaptă tichetele valorice pentru produsele de Paște vor rămâne și acum cu buza umflată. Primăria Constanța nu poate să trimită bonurile către pensionari și persoanele nevoiașe pentru că licitația a fost contestată.

Primarul interimar Decebal Făgădău este de părere că beneficiarii programului ar putea să intre în posesia tichetelor abia spre finalul lunii mai. Problemele au apărut după ce una dintre firmele care nu a câștigat, a contestat licitația.

Atunci când situația se va debloca, pensionarii vor primi tichetele aferente lunilor Februarie, Aprilie și Mai. Este totuși posibil ca tichetele să fie transmise în două tranște, cu toate că Primăria are fondurile necesare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*