VIDEO Vești proaste pentru pensionarii și persoanele nevoiașe din Constanța. Tichetele valorice nu vor ajunge înainte de Paște

Pachete pentru pensionari la Constanța. FOTO radioconstanta.ro
Pachete pentru pensionari la Constanța. FOTO radioconstanta.ro

Cei care așteaptă tichetele valorice pentru produsele de Paște vor rămâne și acum cu buza umflată. Primăria Constanța nu poate să trimită bonurile către pensionari și persoanele nevoiașe pentru că licitația a fost contestată.

Primarul interimar Decebal Făgădău este de părere că beneficiarii programului ar putea să intre în posesia tichetelor abia spre finalul lunii mai. Problemele au apărut după ce una dintre firmele care nu a câștigat, a contestat licitația.

Atunci când situația se va debloca, pensionarii vor primi tichetele aferente lunilor Februarie, Aprilie și Mai. Este totuși posibil ca tichetele să fie transmise în două tranște, cu toate că Primăria are fondurile necesare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*