FOTO Sportivii Clubului Sportiv Ovidiu s-au întors acasă încărcați de medalii

Sportivii din Ovidiu au adus multe medalii acasă. FOTO CS Ovidiu

Aproape 200 de sportivi, legitimați la 28 de structuri afiliate, printre care și sportivii de la CS Ovidiu, au participat la Campionatele Nationale de Haltere de Juniori II U15 (117 sportivi) și Juniori III / 9-12 ani (82 sportivi) – Finale.

Competițiile s-au desfășurat în perioada 11 – 15 iunie, la „Sala de Badminton” din incinta Clubului Sportiv Botoșani.

Clubul sportiv orășenesc Ovidiu s-a întors cu rezultate foarte bune de la aceste naționale:

  • Botezatu Andrei – 3 medalii bronz la Juniori III ( el fiind selecționat în programul de pregătire F.R.H )
  • Tuca Ionuț – 3 medalii de aur la Juniori II ( Doborând 3 recorduri naționale la proba smuls – 101 kg , proba de aruncat – 131 kg – total 232 Kg )
  • Cepreaga Vlad – 3 medalii argint la Juniori II
  • Turcanu Ioana – 3 medalii bronz la Juniori II
  • Turcanu Brândușa – 3 medalii aur la Juniori II

La rugby, echipa de Under 10 a terminat pe locul II Campionatul din cadrul Asociației municipale de rugby București, și este vice – campioană regională, calificându-se astfel la Campionatul Național pentru Categoria de U 10 ce are loc în această vară, prima etapa având loc la Constanța între 21 și 23 iunie .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*