VIDEO Vergil Chițac, decis să facă ordine în PNL. Candidatul liberal la postul de primar caută consilieri din societatea civilă

Vergil Chițac, candidatul PNL la Primăria Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Vergil Chițac, candidatul PNL la Primăria Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Vergil Chițac, proaspătul preșdinte al liberalilor constănțeni a ieșit pentru prima dată în fața presei. Jurnaliștii nu l-au scutit de întrebări incomode și chiar l-au pus în dificultate de câteva ori.

Vă lăsăm să urmăriți întreaga conferință de presă susținută de candidatul PNL la postul de primar al Constanței și să vă faceți o părere despre modul în care speră să dezvolte orașul nostru. Veți găsi răspunsuri legate de Portul Constanța, stațiunea Mamaia, cartierul Henri Coandă, relația cu PNL, curățenia pe care promite că o face în partid, genul de consilieri pe care îi caută să îi fie alături.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*