VIDEO Vasile Blaga îi cere demisia lui Marian Odor de la finanțe: “Candidații PNL să plece din funcțiile publice înainte de alegeri!”

Vasile Blaga, co-președinte PNL. FOTO Constanța NEWS
Vasile Blaga, co-președinte PNL. FOTO Constanța NEWS

Disputa legată de nominalizarea pe listele PNL a unor finanțiști cu funcții de conducere în instituțiile publice a ajuns la cel mai înalt nivel. Aflat la Constanța, co-președintele PNL, Vasile Blaga, s-a declarat total împotriva acestor practici.

“Al nostru trebuie să plece cu totul de acolo. Să-și dea demisia! Dacă vrea să îmbrace o haină politică și să candideze toți să-și dea demisia. Nu se poate, pentru că avem situații în toată țara în care se suspendă. Să-și dea demisia și ai noștri și toți PSD-iștii. Ce-i asta? Ești funcționar public până ieri și o săptămână nu mai ești? Un drum e un drum, alt drum e alt drum! Cei care sunt în două luntre nu vor avea nici noroc în alegeri”, a declarat Vasile Blaga.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*