VIDEO Urmărire în trafic pe străzile din Constanța: un tânăr cu permisul de conducere suspendat a fugit de polițiști

Un tânăr de 22 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor rutieri, fiind urmărit doi kilometri pe străzile din Constanţa. El nu acordase prioritate de trecere unor pietoni, ulterior oamenii legii descoperind că avea suspendat dreptul de a conduce.

Potrivit IPJ Constanța, o patrulă din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Constanța, ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Cumpenei din Constanța, a observat în apropierea trecerii pentru pietoni că din sensul opus traversa o persoană, iar un autoturism nu a oprit pentru a acorda prioritate de trecere.

„Polițiștii au pornit semnalele luminoase și acustice ale autospecialei, totodată folosind portavocea pentru a-l determina pe conducătorul auto să oprească.  Șoferul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea spre bulevardul I.C. Brătianu, în acest timp efectuând manevre riscante și având un comportament agresiv în trafic”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

După aproximativ doi kilometri s-a reușit imobilizarea acestuia, pe bulevardul I.C. Brătianu, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul, în vârstă de 22 de ani, avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest și Drugtest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*