VIDEO Autoturisme de lux, indisponibilizate în Portul Constanța

Autoturisme de lux, indisponibilizate în Portul Constanța. FOTO Garda de Coastă

Un bărbat din județul Constanța este cercetat penal, de polițiștii de frontieră, sub aspectul prezentării de acte nereale la autoritatea vamală, fiind suspectat că intenționa să introducă în țară, prin Portul Constanța, două autoturisme pentru care există suspiciuni ca sunt subevaluate.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au participat vineri, 26 noiembrie, împreună cu inspectorii vamali din cadrul Biroului de Frontieră Constanța, la efectuarea controlului fizic asupra unui container, sosit în Portul Constanța din Dubai, ce avea ca destinatar un cetățean român, din județul Constanța. Conform documentelor de însoțire, în container erau încărcate două autoturisme cu valoare totală declarată de 43.000 de dolari.

În urma verificărilor preliminare asupra documentelor însoțitoare și a celor două mașini de lux, autoritățile de control au avut suspiciuni că acestea sunt subevaluate comparativ cu valoare de comercializare pe piața de profil.

Autoturisme de lux, indisponibilizate în Portul Constanța. FOTO Garda de Coastă

Pe cale de consecință, autoturismele au fost indisponibilizate până la finalizarea cazului, iar în cauză se derulează cercetări pentru prezentarea de acte nereale la autoritatea vamala, urmând ca la finalizarea cazului să fie dispuse măsurile legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*