VIDEO Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina în sensul giratoriu de la Ovidiu, iar apoi aceasta a luat foc într-o stație GPL

În urma impactului, mașina a luat foc. FOTO IPJ Constanța

Un accident spectaculos, cu pagube mari, dar victime rănite ușor a avut loc în dimineața de 22 iunie, la ieșirea de pe autostrada A4. O mașină a sărit peste sensul giratoriu și a nimerit într-o stație GPL, unde a luat foc.

În dimineața de 22 iunie, în jurul orei 2.21, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, de 40 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe autostrada A4, dinspre Constanța către Ovidiu. La ieșirea de pe autostradă, într-o curbă ușoară la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul autoturismului, sărind peste sensul giratoriu de la intersecția cu DN2A. Ajuns pe partea cealaltă, s-a răsturnat în afara părții carosabile, într-o stație GPL (ce se află pe DN2A, pe partea dreapta dinspre Ovidiu către Lumina).

În urma impactului, autoturismul marca Volkswagen a luat foc, arzând în proporție de 100%.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a unui barbat, în vârstă de 35 de ani, pasager dreapta față, precum și a conducatorului auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*