VIDEO Un singur contracandidat a acceptat provocarea Virginiei Uzun și a mers împreună cu ea să facă testul antidrog. Alți doi contracandidați au făcut testul și l-au publicat cu o zi înainte

Virginia Uzun, candidatul PSD la Primăria Eforie. FOTO V. U.
Virginia Uzun, candidatul PSD la Primăria Eforie. FOTO V. U.

Candidatul PSD la Primăria Eforie, Virginia Uzun, a mers, marți, 15 septembrie, la un laborator acreditat din Constanța, pentru a efectua un test antidrog. Deși îi invitase să se testeze și pe contracandidații săi la fotoliul de primar al orașului, numai Dumitru Costel Boșogeanu i-a acceptat provocarea și i s-a alăturat. Alți doi contracandidați au făcut testul și l-au publicat cu o zi înainte.

„Ieri (marți – n.r.) am făcut testul antidrog. Un examen care a fost cerut de o mulțime de cetățeni din comunitatea noastră și pe care ar fi trebuit să îl facem toți candidații la funcția de primar al orașului Eforie. Deși îmi este contracandidat, nu pot să nu remarc aici corectitudinea și promptitudinea domnului Dumitru Costel Boșogeanu. Alți doi contracandidați, din infatuare ori alte motive doar de ei știute, au preferat să facă acest test separat și să îl publice. Ceea ce e cu adevărat condamnabil este faptul că unii dintre candidați, precum actualul primar, Robert Șerban, ori viceprimarul Dănuț Chiparu, au refuzat cu desăvârșire, ceea ce spune multe despre motivele pentru care aceștia candidează la funcția de primar”, a precizat, miercuri, într-un comunicat de presă, Virginia Uzun.


Ea spune că a pornit acest demers din considerente pragmatice, de ordin moral și social, pentru că unul dintre pericolele majore pentru viitorul societății îl reprezintă consumul de droguri.

„M-am așteptat ca toți candidații cu aspirații la conducerea Primăriei Eforie să meargă la testarea antidrog. E regretabil că unii dintre contracandidații mei, în frunte cu actualul primar Robert Șerban, nu înțeleg că a fi primar înseamnă să te supui dorințelor și aspirațiilor grupurilor de cetățeni care compun comunitatea în beneficiul căreia vrei să administrezi un oraș. Prima regulă în democrație este aceea că primarul este în slujba cetățeanului. Cetățeanul nu este doar plătitor de taxe și impozite, ci reprezintă comunitatea, oricât de neesențial ti s-ar părea. Într-o comunitate, toți suntem importanți, iar dorința cetățeanului primează”, a mai comentat Virginia Uzun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*