VIDEO Un cal cu tot cu căruță care alerga speriat pe o stradă din Mangalia, a intrat într-o mașină

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. FOTO Captură Video

Un cal înhămat, lăsat fără supraveghere s-a speriat și a luat-o la fugă pe o stradă din Mangalia. S-a oprit doar după ce a intrat într-un autoturism care circula regulamentar. 

Evenimentul s-a produs în după amiaza zilei de 16 ianuarie, pe strada Oituz din Mangalia. Potrivit martorilor, animalul s-a speriat după ce un camion care trecea prin zonă a claxonat și a rupt-o la fugă. A urmat un impact cu un autoturism, dar din fericire, nu a fost nimeni rănit. Calul a căzut la pământ și inițial s-a crezut că a fost rănit grav, dar după ce a fost deshămat, s-a ridicat în picioare, teafăr.

La locul accidentului s-a deplasat și un echipaj al Serviciului Rutier, care a întocmit actele pentru tamponare, iar proprietarul calului și căruței a fost sancționat contravențional cu 1305 lei – 9 puncte amendă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*