VIDEO Un accident grav s-a produs la ieșirea din Basarabi, în zona popasului Fântânița. Traficul rutier este blocat

Doua masini s-au lovit în zona popasului Fantanita.

Mai multe persoane au fost rănite joi în jurul prânzului la ieșirea din localitatea Basarabi spre Ciocârlia, în zona popasului Fântânița. Din primele informații se pare că un șofer care se deplasa dinspre Ciocârlia spre Basarabi și nu a văzut un autoturism oprit pe marginea drumului și al cărui conducător auto ar fi încercat să întoarcă în loc. A urmat un impact violent, în urma căruia mașina lovită a fost proiectată într-o râpă de la marginea drumului, iar o persoană a fost  aruncată pe șosea. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje medicale, inclusiv elicopterul SMURD.

Trei persoane au fost rănite, fiind transportate la SPitalul Județean Constanța pentru investigații medicale. Cercetările la fața locului sunt efectuate de către polițiștii Serviciului Rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*