Acțiune a Poliției Locale în Piața Griviței

Polițiștii locali au acționat în zona Piața Griviței. FOTO DGPL Constanța

201 sancţiuni contravenționale, în valoare de 44.390 lei au fost aplicate în cursul zilei de 7 septembrie de către poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale Poliția Locală Constanța. Aceștia au organizată și desfășurat și o acțiune în piata Grivitei cu scopul de prevenire și combatere a comerţului stradal neautorizat.

În perimetrul menționat au fost aplicate 16 sancţiuni contravenționale în valoare de 9.200 lei. Marfa – 171, 5 kg legume și fructe, găsită asupra comercianţilor a fost confiscată, iar zona a fost igienizata. Politistii locali au mai acţionat în aceiași zi şi în alte locații ale municipiului Constanta pentru menţinerea curăţeniei, depistarea persoanelor care au în proprietate câini periculoşi sau agresivi care nu îşi îndeplinesc obligaţiile legale cu privire la deţinere şi salubritate, depistarea persoanelor care apelează la mila publicului, dar şi urmărirea legalităţii lucrărilor de construcţii şi a mediului în care se intervine, în timpul diverselor lucrări, pe domeniul public al statului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*