VIDEO Turneul de Tenis “Cupa Samtronic Ovidius Clinical Hospital” și-a desemnat câștigătorii

Cupa Samtronic Ovidius Clinical Hospital
Cupa Samtronic Ovidius Clinical Hospital, la final

Turneul De Tenis “Cupa Samtronic Ovidius Clinical Hospital”, desfășurat în perioada 21-24 aprilie 2018 în stațiunea Mamaia din Constanța, a ajuns la final, cu multă bucurie pentru tenismenii câștigători.

În cadrul competitiei de tenis, peste 120 de tenismeni cu vârste între 10-16 ani au concurat pentru primele locuri în competiție la categoria feminin și masculin.

Tenismenii au jucat pe zgură, în cadrul Complexului Sportiv Samtronic din Mamaia, baza Neptun, ce cuprinde 10 terenuri de tenis în aer liber. Turneul de tenis din Mamaia se află la a patra ediție, prima având loc în luna iulie 2017. Organizatorii doresc să se implice în activitatea sportivă din regiune, oferind oportunități de afirmare pentru tinerii jucători de tenis.

În cele patru zile competiție, jucătorii s-au bucurat de sprijinul echipei organizatorice, având suportul tehnic asigurat de arbitrul Federației Române de Tenis.

Sportivii participanți au avut alături pe sponsorul principal, Ovidius Clinical Hospital oferindu-le câștigătorilor vouchere valorice pentru achiziționarea de echipamente sportive, pentru a-i în sprijini cariera sportivă.

Pentru a fi alături de sportivi, Ovidius Clinical Hospital a asigurat pe toată durata turneului asistență medicală de specialitate, cu personal pregătit să intervină atunci când tenismenii au suferit ușoare accidentări.

Iată lista câștigătorilor:

 • Pecheanu Matei si Murtaza Said- 12M DUBLU
 • Iordache Diana si Stoian Bianca – 12F DUBLU
 • Istifan Jacqueline si Iacob Matei – 10 Dublu Mixt
 • Soare Andreea – 10F
 • Murtaza Said – 10M
 • Cirlan Clara Maria – 12F
 • Saadedine Zaid – 12M
 • Boghean Razvan – 14M
 • Moise Andreea – 14F
 • Trasca Alexia – 16F
 • Palcau Matei – 16M

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*