Sportivii de toate vârstele sunt așteptați la Cupa Keru Kento K-1 de la Sala Flămânda din Constanța

Gala K1 de la Fântânele. FOTO Adrian Boioglu

Clubul de arte marțiale, Keru Kento, afiliat la Federația Română de Budokai și la WMMAF, organizează un concurs intercluburi, în sistem amator cu echipament specific de protecție, Cupa Keru Kento K-1, ediția XIII.

Evenimentul are loc pe 10 martie, începând cu ora 10.00, la Complexul Sportiv Flămânda și este destinat copiilor, juniorilor, dar și seniori. Toți sportivii vor purta echipament de protecție: mănuși de box, tibieră tip șosetă, proteză dentară, cochilie – băieți, pieptar – fete, cască.

Categoriile pentru copii și juniori sunt următoarele:

  • 6-8 ani
  • 8-10 ani
  • 10-12 ani
  • 12-14 ani
  • 14-16 ani
  • 16-18 ani

Organizatorii au precizat că aceștia vor susține meciurile în ring în două reprize de câte 2 minute, fiindu-le restricționate loviturile de genunchi la cap. Seniorii vor lupta în ring în trei reprize de câte două minute, după reguli K1. Pentru aceștia, purtatul de cască este opțional. Fiecare sportiv va trebui să achite cotizația de participare este de 50 de lei de persoană.

Pentru a putea participa, sportivii trebuie să prezinte adeverință medicală valabilă și declarație pe propria răspundere. Diferențele de categorie, mai mari de 1,5 kg nu vor fi acceptate decât cu acceptul ambilor antrenori. Cântarul oficial are loc pe data de 10 martie, de la ora 8.00, în sala în care se desfășoară competiția.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*