FOTO Tinerii halterofili de la CSO Ovidiu s-au întors victorioși de la Campionatele Naționale de la Târgu Mureș

Sportivii de la CSO Ovidiu au obținut rezultate foarte bune la Campionatul de la Târgu Mureș. FOTO CSO Ovidiu

În perioada 16 – 19 iulie, peste 110 sportivi din toată țara au evoluat la Târgu Mureș în cadrul finalei organizată la Sala Polivalentă din oraș.  Au fost doborâte și stabilite 15 noi recorduri naționale la categoriile de vârstă Juniori II U15 și U17.

În urma rezultatelor de la Campionatul National de U 15 , Club Sportiv CSO Ovidiu a avut calificați patru sportivi la competiția de la Târgu Mureș –  Turcanu Ioana, Turcanu Brândușa , Tuca Ionuț și Cepreaga Vlad, doi dintre ei având rezultate de seamă.

  • Tuca Ionuț, campionul CSO Ovidu de la categoria de U 15 , s-a clasat pe locul II cu un total de 232 kg, în ciuda adversarilor mai în vârstă ca el. Sportivul și-a doborât cu această ocazie recordul de 131 kg reușit în urma cu o lună la Botoșani, reușind de data aceasta 137 de kg la proba de aruncat.
  • Turcanu Brândușa, campioană și la această categorie de vârstă, după succesul la Campionatul Național de U 15, cu un total de 142 kg.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*