VIDEO Traficul rutier este blocat pe DN 22C, în apropiere de Castelu, după ce un autotren a luat foc

Atenție! Trafic blocat pe DN 22C, în apropierea localității Castelu
Atenție! Trafic blocat pe DN 22C, în apropierea localității Castelu

Traficul rutier este blocat la această oră pe DN 22C, în apropierea comunei Castelu, după ce un  camion a luat foc în mers.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, un autotren a luat foc pe drumul național DN 22C, în apropierea localității Castelu. Pompierii intervin pentru stingerea incendiului.

Pe perioada intervenției, traficul rutier a fost blocat în zona respectivă.

Potrivit pompierilor, în incendiu a ars cabina cap tractor, în valoare de 20.000 de euro, dar militarii au reușit să salveze încărcătura, 32 de metri cubi de lemn, în valoare de aproximativ 17.000 de euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*