VIDEO Tânăr cercetat penal după ce a lovit mai multe autoturisme în timp ce încerca să fugă de polițiștii constănțeni

Tânăr cercetat penal după ce a lovit mai multe autoturisme în timp ce încerca să fugă de polițiștii constănțeni

Un tânăr de 22 de ani, din Constanța, s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce, încercând să fugă de un filtru al polițiștilor constănțeni, a lovit patru autoturisme.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 2 Constanța au efectuat joi, 13 octombrie, în jurul orei 09.50, semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe bulevardul Mamaia. Întrucât șoferul nu s-a conformat, polițiștii au pornit semnalele acustice și luminoase, plecând în urmărirea acestuia.

La un moment dat, bărbatul a virat la dreapta pe strada Ion Rațiu, iar la intersecția cu strada Unirii, a intrat în coliziune cu patru autoturisme, dintre care două parcate și două aflate în trafic.

Conducătorul auto a fost imobilizat și condus la sediul Secției 2 unde s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 22 de ani, din municipiul Constanța, iar în urma verificărilor a reieșit faptul că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

UPDATE

În urma testării cu aparatul drug-test a reieșit o valoare pozitivă pentru cannabis, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO Tânărul care a lovit mai multe autoturisme în timp ce încerca să fugă de polițiștii constănțeni, a fost reținut – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*