VIDEO Spargere de mașină surprinsă de o cameră de supraveghere. Poliția îl caută pe acest individ

Hoț din mașină în cartierul Compozitorilor
Hoț din mașină în cartierul Compozitorilor

Un individ care a spart o mașină din cartierul constănțean Compozitorilor este căutat acum de oamenii legii. El a fost filmat de o camera de supraveghere în timp ce acționa, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Pagubele făcute de hoț depășesc 1000 lei.

Spargerea s-a dat la ora 2 și 9 minute. Un individ care purta glugă a încercat să deschidă mai multe mașini parcate pe strada Baba Novac și norocul i-a surâs chiar când a dat de cea mai mare dintre ele. Individul a intrat în mașină fără nicio jenă și a luat loc pe scaunul din dreapta șoferului.

El a folosit o lanternă și a scotocit prin toate compartimentele interne ale autoturismului. Proprietara mașinii spune că hoțul a plecat cu bunuri în valoare de peste 1000 lei: un iPod, o baterie externă, încărcător auto, un binoclu și accesorii pentru iPod.

Hoțul nu s-a grăbit deloc. El a stat în autoturismul de teren vreme de 8 minute și și-a umplut buzunarele cu tot ce a găsit de valoare. Dar asta nu a fost de ajuns. Individul a mers apoi la o altă mașină și a încercat să spargă încuietoarea.

Momentul spargerii a fost surprins cu o camera video și imaginile vor ajunge la dosarul întocmit de polițiștii secției 4. Oamenii legii îl caută acum pe individul care a acționat în cartierul Compozitorilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*