Acțiune de amploare a poliției pe raza municipiului Constanța

Polițiștii constănțeni au ieșit pe străzi, fiind organizate razii. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, Secțiile 1-5 Poliție, au desfășurat în cursul zilei de 15 septembrie o razie pentru prevenirea comerțului ilicit și combaterea încălcării normelor de conviețuire socială, pe raza întregului municipiu.

Astfel, peste 45 de polițiști au acționat în sistem integrat în 53 de locuri și medii de interes operativ, precum localuri publice, piețe și parcuri, ocazie cu care au fost legitimate 171 de persoane, dintre care 17 au fost conduse la sediile de poliție, în vederea stabilirii identității și luării măsurilor legale care se impun, alte 7 persoane fiind amprentate și fotografiate.

Pe parcursul activității, polițiștii au aplicat 86 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.240 de lei, dintre care: 33 la Legea 61/1991, 28 la Legea 12/1990, 8 la O.U.G. 97/2005 și 14 la O.U.G. 195/2002.

Totodată, au fost confiscate bunuri, în valoare de 4.419 de lei, respectiv 198 de pachete cu țigarete și 1.365 de kg de legume și fructe.

În ceea ce privește activitatea rutieră, polițiștii au oprit și verificat 77 de autoturisme, fiind ridicate 2 certificate de înmatriculare.

În urma desfășurării activităților, polițiștii rutieri au constatat în flagrant două infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

În continuare, pe timpul desfășurării activităților, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 3C, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că persoana în cauză a mai fost depistată la data de 30 august, conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore,urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*