Controale în carmangeriile din Constanța. Polițiștii și medicii D.S.V.S.A. Constanța au aplicat amenzi de peste 33.500 lei

Polițiștii au făcut controale în piața de carne
De luni, se închid piețele agroalimentare din oraș!

La data de 13 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice, împreună cu medici din cadrul D.S.V.S.A. Constanța, au desfăşurat acțiuni specifice, pe raza municipiului Constanța, în baza planului de măsuri pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică în sezonul rece și pe timpul sărbătorilor de iarnă.

În urma activităților desfășurate, au fost verificate un număr de 22 de societăți comerciale cu profil de alimentație publică, respectiv carmangerii, pescării, unități de comercializare a produselor lactate precum și standuri comerciale și au fost constatate un număr de 6 infracțiuni, dintre care patru la regimul Legii nr. 84/1998 republicată., una la O.U.G. 23/2008 precum și una la alte acte normative.

Totodată au fost aplicate un număr de 16 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 33.500 lei, din care 11 au fost aplicate de lucrătorii de poliție pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 republicată, iar alte 5 sancțiuni contravenționale au fost aplicate de medicii din cadrul D.S.V.S.A. Constanța conform H.G. 984/2005.

Deasemenea, au fost confiscate bunuri în valoare totală de 5.281 lei, dintre care exemplificăm 160 kg carne de vită ridicată și distrusă, precum și alte produse alimentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*