VIDEO Senatorul PSD Tit-Liviu Brăiloiu, face semne obscene în timpul discursului președintelui Iohannis din Parlament

Senatorul PSD Tit-Liviu Brăiloiu, semne obscene în Parlament
Senatorul PSD Tit-Liviu Brăiloiu, semne obscene în Parlament

Nu a fost de ajuns că o consilieră județeană i-a făcut “putori” pe protestatarii anti-OUG 13 din Constanța. Un parlamentar PSD a fost surprins astăzi în plen când făcea gesturi obscene în timp ce părăsea sala în care președintele Klaus Iohannis ținea un discurs.

Este vorba despre Liviu-Tit Brăiloiu – fost prefect al județului Constanța și actual senator PSD Constanța.

Imaginile postate pe Faebook de deputatul USR Silviu Dehelean îl surprind pe Brăiloiu atunci când iese din sala de ședință alături de alți parlamentari PSD. Atunci când trece de cel care îl filma, Brăiloiu face un semn obscen către cameră.

Imaginile au fost însoțite de comentariul reprezentanților USR Maramureș:

“Astăzi 07 Februarie 2017, în timpul discursului Președintelui Klaus Iohannis rostit în fața camerelor reunite ale Parlamentului, aleșii PSD au considerat de cuviință să-i întoarcă spatele și să părăsească sala. În drum spre ieșire ne-au transmis un semnal discret. Ce credeți că vor să ne transmită? Diseară mergem să întrebăm niște prieteni frumoși și liberi, pe care i-am cunoscut în ultimele 7 zile.”, au scris parlamentarii USR.

Menționăm că Tit-Liviu Brăiloiu este membru în Comisia Juridică de numiri, disciplină, imunități și validări. Totodată, el este vicepreședintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională.

În cazul consilierei județene Sabrina Maria Nedelcu, conducerea PSD Constanța s-a autosesizat și s-a delimitat imediat și a promis că la următoarea ședință a Biroului Permanent va lua măsuri în privința acesteia.

Așteptăm să vedem care este reacția Partidului Social Democrat în privința senatorului Brăiloiu, dar și reacția celorlalți lideri de formațiuni politice din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Toti astia au 3,2 mil. de voturi iar presedintele 6,4 milioane.Unde se vede CLAR ce respect au cei ce au fost votati de 3,2 milioane fata de cineva cu 6,4 mil.voturi…Dar….doar vazand ”trufia” acestor golani,nu te mai miri…

  2. Oricum,isi vor primi ”portia” in piata.La Timisoara,in acest weekend au fost 40 de mii de protestatari.In weekend-ul ce vine se estimeaza ca vor fii 80 mii! Cu cat injura si mint astia mai mult,cu atat se revolta mai multi oameni….GHINION!

1 Trackback / Pingback

  1. Senatorul constănțean Ti-Liviu Brăiloiu vrea să scape penalii de pușcărie. Proiectul său de lege îi eliberează pe toți cei cu condamnări de până la 3 ani | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*