VIDEO Plimbare riscantă, cu bicicleta, pe tablierul podului CFR Saligny, făcută de cascadorul Vittorio Brumotti

Biciclistul Vittorio Brumotti, pe podul de la Cernavodă. FOTO Captură Video Vittorio Brumotti
Biciclistul Vittorio Brumotti, pe podul de la Cernavodă. FOTO Captură Video Vittorio Brumotti

Un cascador și campion al Italiei la trial bike, Vittorio Brumotti care deține 3 recorduri omologate de Guinness Book of Records a pus podul CFR Saligny pe hartă. Asta după ce zilele trecute a venit special în România pentru a face o plimbare cu bicicleta pe el. Și când spunem pe el, ne referim la partea superioară a structurii de rezistență. Întreaga plimbare a fost înregistrată video și postată pe canalul italianului. Potrivit descrierii, a mers până când a fost oprit de poliție.

Iată imaginile postate de Vittorio Brumotti.

Iată punctul de vedere al “CFR Infrastructură” cu privire la acest incident.

“În legătură cu postarea care a apărut în mediul online, pe canalul Youtube, vă transmitem punctul de vedere oficial al CFR:

Vineri, 14 iulie 2017, reprezentanții firmei care execută lucrări de modernizare pe Podul Anghel Saligny, obiectiv feroviar închis circulației, au surprins în zona de siguranță feroviară un bărbat de naționalitate străină care a urcat cu bicicleta pe unul din brațele podului. Bărbatul a fost oprit, scos din zona șantierului și atenționat că a pătruns într-o zonă interzisă accesului public.

Precizăm faptul că bărbatul de origine străină nu a luat legătura cu niciun reprezentant al Regionalei CF Constanța, autoritatea feroviară locală care rețeaua de căi ferate pe raza județului Constanța, și nici nu a transmis vreo solicitare sau cerere oficială de acces sau de filmare pe acest obiectiv feroviar.

Conform Art. 4 din Legea nr. 289 din 2005 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea fenomenului infracțional în domeniul transportului pe calea ferată, persoanele neautorizate care pătrund în zonele de siguranță feroviară şi refuză părăsirea lor constituie infracţiune şi se pedepseşte cu amendă de la 300 lei la 15.000 lei sau cu închisoare de la 3 luni la 1 an.

De asemenea, menționăm faptul că Podul Anghel Saligny asigură doar infrastructura necesară traficului feroviar, fiind prevăzut conform legislaţiei cu scară tehnologică şi trotuar doar pentru accesul şi deplasarea personalului feroviar autorizat, în prezent acesta fiind închis pentru lucrări de modernizare.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*