VIDEO Scandal între doi bărbați, pe strada Ștefăniță Vodă din Constanța. Polițiștii au intervenit

Scandal aplanat de polițiști.

Un scandal între doi bărbați a avut loc în cursul nopții trecute pe strada Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța, iar polițiștii au intervenit.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 27 iunie, în jurul orei 03.05, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Ștefăniță Vodă ar fi avut loc o agresiune fizică între două persoane, pe fondul unui conflict spontan.

”Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și au identificat un bărbat, de 20 de ani, cel de-al doilea părăsind locul faptei.

Deoarece bărbatul manifesta un comportament necooperant și recalcitrant, acesta a fost imobilizat și condus la sediu.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe” – IPJ Constanța.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, identificării persoanei bănuite și luării măsurilor legale ce se impun.

Potrivit martorilor, cei doi bărbați ar fi ucraineni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*