Restricții de circulație în zona peninsulară a Constanței pentru buna desfășurare a evenimentelor prilejuite de sărbătorirea zilei de 15 august

Bulevardul Regina Elisabeta. FOTO: Primăria Constanța

În acest sfârșit de săptămână, constănțenii și turiștii care aleg ca destinație de vacanță litoralul pot participa la o mulțime de activități antrenante.

Evenimentele organizate de Primăria Municipiului Constanța și Forțele Navale Române îmbină teatrul, muzica și focurile spectaculoase de artificii cu jocurile marinărești, expozițiile de fotografie și ceremoniile militare: Festivalul JazzUP Sea, Stagiunea estivală a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski, „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, ediția a IV-a, KIMARO 2022, activități dedicate sărbătoririi Zilei Marinei Române, seria de spectacole extraordinare „Ave Maria”.

Pentru siguranța participanților la evenimente, în această perioadă se vor institui restricții de circulație, astfel:

  • în perioada 12 – 14 august, în intervalul orar 17.00 – 24.00, se va restricționa accesul autovehiculelor pe strada Lebedei, între Hotel Palace și parcarea de la plaja Modern;
  • până pe 16 august, se va restricționa circulația autovehiculelor pe strada Lebedei, zona „On Plonge”;
  • până pe 17 august, ora 23.00, se va restricționa parcarea autovehiculelor în alveola de parcare de lângă Far Genovez;
  • în data de 14 august, se va restricționa parcarea autovehiculelor pe bulevardul Regina Elisabeta, tronsonul delimitat de strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 și Farul Genovez;
  • în perioada 14 august, ora 06.00 – 16 august, ora 10.00, se vor restricționa parcările din Portul Turistic Tomis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*