EXCLUSIV VIDEO Scandal între agenții unei firme de pază și câțiva locuitori dintr-un cartier al Constanței. Conflictul a fost aplanat după intervenția mascaților

Mai multe echipaje de poliție și mascații au intervenit pentru aplanarea conflictului. FOTO Captură video

Mascații au intervenit pe strada Semănătorului din municipiul Constanța pentru a aplana un scandal între agenții unei firme de pază și câțiva locuitori din zonă. Trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital, iar mai multe mașini au fost avariate, după ce agenții de pază au ripostat după ce au fost agresați și deposedați de telefoanele mobile și o stație de emisie – recepție.

Scandalul a izbucnit în seara de 15 iunie, în jurul orei 23.00, pe strada Semănătorului din municipiul Constanța. Totul a început după ce, lucrătorii firmei de pază, în timpul verificării unei societăți comerciale de pe strada Soveja, ar fi fost agresați de câteva persoane, și deposedați de 2 telefoane mobile și o stație. Suspecții au fugit, iar agenții de pază au cerut întăriri și pornit în urmărirea lor pe strada Semănătorului, unde au intrat într-un imobil.

Aici, situația a degenerat, existând mai multe confruntări fizice, urmăriții aruncând cu diverse obiecte de la etaj, rănind agenții de pază și avariind mașinile acestora. În scurt timp, la fața locului au ajuns și mai multe echipaje de poliție, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care, în scurt timp, au aplanat starea conflictuală.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, distrugere, loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*