“Relaxare” etnobotanică întreruptă de jandarmii constănțeni. Unul dintre consumatori a încercat să fugă de oamenii legii, dar a fost prins

Jandarmii au găsit asupra suspecților, plicuri cu substanțe interzise. FOTO IJJ Constanța

În cursul nopţii de sâmbătă, 11 mai, în jurul orei 23.50, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în timp ce se afla într-o misiune de patrulare în zona obiectivelor din competenţă a observat un autovehicul staţionat în care se aflau patru tineri, pe strada Labirint din municipiul Constanţa. La vederea autospecialei de jandarmerie, una dintre persoanele aflate în maşină a coborât încercând să fugă pe străzile adiacente, fiind prins în scurt timp de oamenii legii.

În momentul în care li s-a cerut să-şi justifice prezenţa în zonă, având în vedere ora târzie, unul dintre cei patru tineri le-a declarat jandarmilor că au venit într-un loc retras pentru a se relaxa fumând ţigări cu etnobotanice.

În interiorul autoturismului, jandarmii au găsit un grinder şi cinci pliculeţe autosigilante confecţionate din material plastic transparent, ce conţineau fragmente de substanţă vegetală de culoare verde.

Oamenii legii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra celor patru tineri, autorităţilor competente pentru efectuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*