VIDEO S-au desemnat câștigătorii la Romania Latin Dance Cup Kids ai celei de-a 14-a ediții Salsa Week 2018

Afișul "Salsa Week Romania" de la Vama Veche
Afișul "Salsa Week Romania" de la Vama Veche

Festivalul Salsa Week Romania este unul din cele mai cunoscute festivaluri de dans organizate în Romania, și a devenit cel mai așteptat festival latino din România.

Dansul a evoluat foarte mult în ultimul timp, iar acest lucru se datorează faptului că tot mai mulţi oameni au înţeles că dansul depășește cu mult nivelul unei simple pasiuni, și este foarte benefic asupra organismului uman.
Cei mai mulţi văd dansul ca pe o simplă modalitate de a-ţi petrece timpul liber. Dansul este însă mult mai mult.

Specialiştii au definit dansul ca fiind una dintre cele mai uşoare şi mai distractive metode de menține corpul în mișcare și în plus, practicarea dansului e recomandată deoarece aduce cu sine o serie de alte beneficii cum ar fi reducerea stresului, protejează inima și energizează corpul și, mai ales, menține creierul în formă.

Asociația Română de Dans, alături de Wilmark Dance Academy, pun în scenă cel mai iubit spectacol latino din România, în cadrul celei de a XIV-a ediții a festivalului Romania Salsa Week 2018. Timp de șapte zile, participanții vor trăi „the real latin flavour” prin lecții de dans și show-uri demonstrative susținute de către cei mai apreciați artiști internaționali, de către campionii României, reprezentanții școlilor de salsa din țară și invitații speciali ai evenimentului. Devenit eveniment etalon, festivalul Romania Salsa Week este dedicat în totalitate iubitorilor de muzică și dansuri latino-americane din țară și străinătate, supranumit și „Vacanța salsiștilor”.

Ca în fiecare an, atmosfera latino și surprizele pregătite de organizatori au bucurat participanții, care au dansat, și concurat timp de o săptămână în competițiile de dans pregătite de Asociația Română de Dans și Wilmark Dance Academy.

Una dintre marile surprize ale ediției de anul acesta este concertul Live Grupo Extra.

Printre artiștii internaționali de anul acesta amintim pe: Sophie Fox (Uk), Diana Montoya & Othman (Col), Jhesus Aponte (Ita), Leon Rose (Uk), Eider Rua (Col) , Bnf Dubai ( Uae) Andrea Bosonotto & Silvia Accosatto (Ita), Jessica & Manuel (Ita), Simone & Martina (Ita), Evgeni Markov &Nicole (Bul) , Ibra Chavez ( Fra), Pambos ( Bul), Umberto Nocita (Ita), Marvin Ramos & Naylet (Col) , Maria Lopes (Fra), Hicham Lokito (Dub), iar lista completă o veți găsi pe http://salsaweek.ro/.

Momentele mult așteptat au fost “Romania Latin Dance Cup” de marți, 7 august – Romania Latin Dance Cup Kids și cel de duminică, 12 august – Romania Latin Dance Cup Adults .

Câștigătorii locului 1 la cea de-a 14-a ediție a Festivalului Salsa Week vor reprezenta Romania la Internațional “World Latin Dance Cup”.

În seara de 8 august a avut loc concursul destinat copiilor, Romania Latin Dans Cup Kids, iar câștigătorii sunt:

  • Radu Manole – a cîștigat anul acesta locul 1 la Romania Latin Dans Cup Kids Salsa și ne va reprezenta la concursul din cecembrie 2018 – World Latin Dance Cup USA
  • Iuliana Jalbă -a cîștigat anul acesta locul 1 la Romania Latin Dans Cup Kids Salsa Solo Juniori în 2018 și va reprezenta ne va anul acesta la concursul din cecembrie 2018 – World Latin Dance Cup USA

Fondat de Albert Torres, “World Latin Dance Cup” este cel mai mare și mai prestigios, mai important concurs de dans latino cu peste 35 de țări reprezentate. Competiția se concentrează pe dansuri latino, incluzând stiluri de Salsa, Bachata, Kizomba, și Tango în peste 70 de divizii. Cu jurați incredibili, spectacole fantastice, workshop-uri și dansuri sociale, este cel mai mare eveniment internațional de acest gen al anului la nivel mondial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*