O trecere de pietoni din Constanța a fost mutată pentru că încurca traficul rutier

Trecerea de pietoni de pe strada Nicolae Iorga a fost mutată. FOTO Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a mutat cu 10 metri trecerea de pietoni de pe strada Nicolae Iorga, la intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Administratorul drumului public a luat această decizie după o monitorizare de câteva săptămâni a zonei în urma căreia s-a concluzionat că traficul era îngreunat și din cauza faptului că trecerea de pietoni era prea aproape de sensul giratoriu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*