VIDEO Reacția președintelui CJ Constanța la imaginile în care jignește un polițist local. Mihai Lupu: “Le cer scuze tuturor constănțenilor, nu asta este imaginea mea”

Mihai Lupu, președintele CJ Constanța. FOTO Victor Radu

Președintele Consiliului Județean Constanța a organizat o conferință de presă după ce în spațiul public au fost difuzate imagini în care apare cum jignește și agresează un polițist local. Mihai Lupu le-a cerut scuze constănțenilor pentru comportamentul său, a spus că regretă incidentul și a menționat că “a răbufnit pentru că e om, nu robot”

“Vizualizând aceste imagini cu siguranță mă încearcă din nou un sentiment de frustrare. Îmi cer scuze constănțenilor pentru ieșirea mea nervoasă și pentru cuvintele adresate. Le cer scuze tuturor constănțenilor pentru că nu asta este imaginea mea. Dat fiind că suntem în perioada postului cred dă trebuie să facem și mărturisiri complete pentru ca publicul să fie informat și e bine să folosim toate instrumentele de comunicare,” a spus Mihai Lupu.

Șeful administrației județene a precizat că incidentul care apare în clip s-ar fi petrecut în urmă cu doi ani, numai că nu la ora 4 dimineața, așa cum se vede în imagini, ci la ora 20.30. În plus, spune Lupu, conflictul cu polițistul local ar fi pornit de la faptul că agentul i-ar fi aruncat pe bancheta din spate a mașinii documentele pe care i le-ar fi prezentat.

“În 2021 era în vigoare regulamentul zonei Peninsulare, prin care intrarea se făcea pe bază de permis. Mergeam înspre Peninsulă, deplasându-mă spre casă. Neavând permisul la mine (n.r de acces în zonă), am prezentat legitimația de președinte de consiliu județean, am prezentat buletinul că stau în Peninsulă. Mi-a luat legitimația și mi-a aruncat-o pe banchetă, atenție, nu conduceam eu mașina. Am răbufnit și eu ca orice om, că sunt om, nu sunt robot. Da, am folosit cuvinte care nu fac parte din limbajul meu” a adăugat Lupu.

Președintele CJ Constanța a declarat, de asemenea, că nu l-a contactat ulterior pe polițistul local și că, de vorbit, au vorbit doar în seara respectivă. Totodată, Lupu a menționat că l-a sunat pe primarul Constanței în timpul conflictului cu agentul de la Locală pentru a confirma ca are permis de acces în Peninsulă. Lupu a confirmat că în seara respectivă a ajuns pe jos până la urmă acasă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Ba exact asta e imaginea lui si a multora din primarie.Singura scuza acceptata e demisia. Daca urci la etaj e mai rau ca intr-o bodega, pentru ca in primarie sunt alte legi si fiecare fumeaza in birou si pe holuri. Cat despre atitudinea de rahat, se stie foarte bine ca exact asa vorbesc multi “sefi” din primarie, pt ca ei sunt mai smecheri si isi permit.Zici ca e mosia lor si sunt acolo pe viata, restul suntem inferiori. Si cu asa atitudine asteptati-va la si mai multe lucruri bune pentru oras.Pentru ei.

  2. Îl cunosc foarte bine și de peste 20 de ani pe Lupu Mihai = președintele Consiliului Județean Constanța, am și lucrat împreună la o importanta companie de stat din Constanta. Este un om energic, foarte bun manager, echilibrat, distins, cu foarte bună educație ; se străduiește să realizeze fapte și lucruri bune , benefice pentru cetățenii județului Constanța ( în funcția actuala de președinte al C
    J.Constanta). Dar , așa cum a declarat, este OM și nu robot, s-a enervat, supărat pe un polițist local , care infatuat/ îngâmfat i-a aruncat documentele personale prezentate , pe perna din spate a autoturismului , pe care Lupu Mihai nu îl conducea. Mihai Lupu s-a cerut scuze pentru cuvintele urate, vulgare adresate polițistului local, dar Nu trebuie distrusă imaginea acestui om politic, de buna calitate.Poate așa doresc multi adversari politici, fara scrupule !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*