VIDEO Protestatari admonestați de un constănțean: „A murit tata de COVID acum două zile și voi protestați? Să vă fie rușine!”

Protestatarii din Constanța, admonestați de un bărbat care și-a pierdut tatăl în pandemie.

Câteva sute de persoane au protestat în Constanţa și marți, 30 martie, pentru a treia seară consecutiv, împotriva restricțiilor impuse în contextul pandemiei COVID-19.

Protestatari s-au adunat din nou în fața Prefecturii Constanţa, fără să aibă autorizație, iar mulți dintre ei fără să poarte mască, iar apoi au plecat în marș pe principalele artere ale orașului Constanța, așa cum au făcut în fiecare seară de protest.

La un moment dat, ei au fost admonestați de un tânăr, al cărui tată a murit în urmă cu câteva zile răpus de coronavirus, care și-a strigat durerea și supărarea de la geamul apartamentului.

„Unde protestați așa?! Să intrați la secție la ATI, la Boli Infecțioase, să vedeți ce înseamnă oameni cu COVID acolo! Nu mai protestați așa. E război, nu vă dați seama?! Pentru ce protestați?! Nu vă dați seama? A murit tata acum două zile de COVID și voi protestați? Să vă fie rușine! Oamenii ăia, la Infecțioase acolo, se luptă să vă facă bine! Și voi? Sunteți niște idioți! Aveți grijă să nu ajungeți acolo!”, le-a strigat tânărul protestatarilor.

Spusele lui au fost întâmpinate însă cu huiduieli din direcția celor care cer înlăturarea restricțiilor impuse pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Peste 90 de sancțiuni, cu o valoare de aproape 55.000 de lei, aplicate în urma protestului de marți, 30 martie, din Constanța – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*