VIDEO Prefectul Constanței spune că nici Crăciunul și nici Revelionul nu sunt prevăzute ca excepții pentru care poate fi părăsit domiciliul

Prefectul Silviu Coșa. FOTO CTnews.ro

Prefectul județul Constanța, Silviu Coșa, a anunțat că nici Crăciunul și nici Revelionul nu sunt prevăzute ca excepții pentru locuitorii municipiului pentru a părăsi domiciliul și a precizat că sărbătorile de iarnă vor fi petrecute într-un cadru restrâns.

Silviu Coșa a explicat în materialul video de mai jos motivele pentru care carantina a fost prelungită în municipiul Constanța, începând de vineri, de la ora 20, timp de 14 zile. El a mai declarat că în perioada următoare vor fi înăsprite controalele și vor fi făcute filtre la ieșirile din municipiu.

De asemenea, prefectul a menționat că sărbătorile de iarnă vor fi petrecute în familie deoarece nici Crăciunul și nici Revelionul nu sunt prevăzute ca excepții și ca motive pentru care cetățenii pot părăsi domiliciul.

“Este o perioadă dificilă pentru că este perioada sărbătorilor, e perioada în care ne-am obișnuit să fim alături de familie, să fim alături de prieteni, să petrecem, să tragem dungă după un an care a fost oricum dificil. Din păcate, nu vom putea face acest lucru într-un cadru extins, va trebui să ne limităm la persoanele cu care locuim la același domiciliul pentru că nici în ordinul de carantinare, nici în declarația pe propria răspundere petrecerea sărbătorilor de Crăciun, masa de Crăciun, Revelionul, nu sunt prevăzute ca excepții și ca motive pentru care putem părăsi domiciliul”, a transmis prefectul Silviu Coșa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Cap ai,minte ce-ti mai trebuie?Prefectule tu esti crestin?Nu cred,nu stiu nici macar daca esti OM!!!!De ce nu ai spus acelasi lucru si la votarea din 6 decembrie,ca ar fi fost cel mai bine sa stam acasa cu familia,nu sa mergem la vot?V-ati vazut cu sacii in caruta si acum nu dati doi bani pe oameni,va bateti joc de noi,primeaza interesul de partid,trebuie sa dai bine in fata sefilor,ca altfel iti pierzi scaunul!!!!Stii vorba aia”Daca taceai filozof ramaneai!!!”,dar asa…Se vede cat de mult iti pasa de fericirea si binele oamenilor!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*