VIDEO Polițiștii locali constănțeni au „spart“ două nunți ținute în stradă

Polițiștii locali au intervenit la două nunți pentru a restabili ordinea și liniștea publică. FOTO DGPL Constanța

Obiceiurile proaste dispar greu, dar polițiștii locali sunt hotărâți să participe intens la combaterea acestora. În general, nunțile, botezurile sau alte sărbători zgomotoase ce se desfășurau în stradă erau trecute cu vederea pentru că „așa e obiceiul“. Numai că legea spune altceva.

Astfel, în cursul zilei de 20 iulie, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca pe străzile Ion Adam și Ion Rațiu din municipiul Constanța erau în desfășurare doua nunți. La aceste evenimente ținute în stradă, participau numeroase persoane care tulburau liniștea locatarilor din zonă și îngreunau traficul rutier de pe cele doua străzi.

Petrecăreților li s-a explicat că încalcă legea și au de ales în primi o amendă și a se restrânge cu nunta, ori să continue și atunci amenzile vor curge mai ceva ca banii la lăutari. Situația a fost încheiată în cele din urmă „amiabil“, cu amenzi în valoare totală de 400 de lei și eliberarea zonelor afectate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*