VIDEO Polițiștii locali constănțeni au „spart“ două nunți ținute în stradă

Polițiștii locali au intervenit la două nunți pentru a restabili ordinea și liniștea publică. FOTO DGPL Constanța

Obiceiurile proaste dispar greu, dar polițiștii locali sunt hotărâți să participe intens la combaterea acestora. În general, nunțile, botezurile sau alte sărbători zgomotoase ce se desfășurau în stradă erau trecute cu vederea pentru că „așa e obiceiul“. Numai că legea spune altceva.

Astfel, în cursul zilei de 20 iulie, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca pe străzile Ion Adam și Ion Rațiu din municipiul Constanța erau în desfășurare doua nunți. La aceste evenimente ținute în stradă, participau numeroase persoane care tulburau liniștea locatarilor din zonă și îngreunau traficul rutier de pe cele doua străzi.

Petrecăreților li s-a explicat că încalcă legea și au de ales în primi o amendă și a se restrânge cu nunta, ori să continue și atunci amenzile vor curge mai ceva ca banii la lăutari. Situația a fost încheiată în cele din urmă „amiabil“, cu amenzi în valoare totală de 400 de lei și eliberarea zonelor afectate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*