O mașină plină cu fake-uri a fost capturată de polițiștii de frontieră

Bunuri contrafăcute, de peste 300.000 de lei, confiscate în punctul de frontieră de la Vama Veche. FOTO arhiva Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Constanţa au descoperit, în autoturismul unui cetățean român, peste 500 bunuri diverse, susceptibile a fi contrafăcute, pe care bărbatul intenţiona să le comercializeze fără documente legale.

În după amiaza de 22 martie,  în jurul orei 17.00, în urma activităţilor informativ-operative, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Constanţa au procedat la verificarea unui autovehicul marca Mercedes Benz, model Vito, înmatriculat în România. La volanul autovehiculului a fost identificat un bărbat de 29 de ani, cu domiciliul pe raza municipiului Constanța.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit 541 diverse bunuri (articole vestimentare, accesorii telefon, flacoane parfum) ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză a declarat că deține documente legale pentru bunurile descoperite şi intenţiona să comercializeze în vederea obţinerii unui profit.

Bunurile, a căror valoare se ridică la aproximativ 80.000 lei dacă ar fi comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*