VIDEO Polițiștii din Mangalia sunt pe urmele unor tineri care au agresat o fată. Imagine postate pe Internet i-au dat de gol

Postarea inițială de pe grupul de Facebook. FOTO Captură

Anchetă de amploare la Mangalia, după ce pe un grup de Facebook a fost postat un filmuleț, realizat pe ascuns. Este vorba de un grup de 4 tineri care agresează o fată, aparent minoră.

Persoana care a postat imaginile susține că le-ar fi surprins pe ascuns, în Mangalia. Video surprinde momentul în care cinci tineri agresează o fată care pare minoră.

Băieții înjură și o agresează fizic și verbal pe fată. Ea îi imploră să o lase în pace. La un moment dat, unul dintre ei este surprins când se masturbează și încearcă să o convingă pe fată să îi facă sex oral.

În cele din urmă, copila reușește să se elibereze și părăsește încăperea.

Imaginile au dispărut între timp de pe Facebook, dar polițiștii s-au autosesizat. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, au fost deja demarate cercetările în acest caz. Oamenii legii încearcă identificarea celor din filmare. Totodată, anchetatorii vor să vadă dacă agresorii se aflau sau nu în Mangalia, așa cum susține autorul clipului.

Ulterior va fi făcută și încadrarea juridică a faptelor.

Surse apropiate anchetei au confirmat pentru Constanța NEWS că victima și doi dintre agresori ar fi din municipiul Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*