VIDEO Polițiștii din Mangalia sunt pe urmele unor tineri care au agresat o fată. Imagine postate pe Internet i-au dat de gol

Postarea inițială de pe grupul de Facebook. FOTO Captură

Anchetă de amploare la Mangalia, după ce pe un grup de Facebook a fost postat un filmuleț, realizat pe ascuns. Este vorba de un grup de 4 tineri care agresează o fată, aparent minoră.

Persoana care a postat imaginile susține că le-ar fi surprins pe ascuns, în Mangalia. Video surprinde momentul în care cinci tineri agresează o fată care pare minoră.

Băieții înjură și o agresează fizic și verbal pe fată. Ea îi imploră să o lase în pace. La un moment dat, unul dintre ei este surprins când se masturbează și încearcă să o convingă pe fată să îi facă sex oral.

În cele din urmă, copila reușește să se elibereze și părăsește încăperea.

Imaginile au dispărut între timp de pe Facebook, dar polițiștii s-au autosesizat. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, au fost deja demarate cercetările în acest caz. Oamenii legii încearcă identificarea celor din filmare. Totodată, anchetatorii vor să vadă dacă agresorii se aflau sau nu în Mangalia, așa cum susține autorul clipului.

Ulterior va fi făcută și încadrarea juridică a faptelor.

Surse apropiate anchetei au confirmat pentru Constanța NEWS că victima și doi dintre agresori ar fi din municipiul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*