VIDEO Polițiștii de frontieră au salvat 3 bărbați care pluteau în derivă pe mare după ce barca lor a rămas fără motor

Barca a fost recuperată de polițiștii de frontieră
Barca a fost recuperată de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră de la Garda de Coastă au fost solicitați joi seara să salveze trei bărbați a căror barcă a rămas fără propulsie pe Marea Neagră.

Alerta a fost dată la ora 18.00. Unul dintre bărbați a sunat la numărul de urgență 112 și a povestit că barca lui nu se poate apropia de mal. Ambarcațiunea era la două mile marine distanță de Eforie Nord.

Oamenii legii au intervenit cu o șalupă rapidă și în scurt timp i-au identificat pe cei trei.

“Bărbaţii au declarat că li s-a defectat motorul bărcii şi nu puteau să ajungă la mal, fapt pentru care ambarcaţiunea cu cei trei bărbaţi a fost remorcată de poliţiştii de frontieră până în portul Belona – Eforie Nord, aceştia ajungând în siguranţă la mal”, au declarat reprezentanții Gărzii de Coastă Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*