VIDEO Polaris M Holding dezinfectează străzile din municipiul Constanța cu ajutorul unui atomizor de mare capacitate

Mașina cu atomiz străbate toate străzile orașului. FOTO Captură video

Din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, toate străzile, bulevardele, trotuarele și zonele aglomerate din oraș se dezinfectează de echipele Polaris M Holding cu o substanță pe bază de clor și cu ajutorul unui atomizor de mare capacitate.

Autoritățile publice locale recomandă tuturor asociațiilor de proprietari din municipiul Constanța care au ghene de gunoi cu tubulatură să efectueze dezinfecție și în tubulatură ghenei.

Nu uitați! Trebuie să fim responsabili, să respectăm normele de igienă și să evităm deplasările pentru a preveni răspândirea COVID-19 și reducerea riscului de a vă îmbolnăvi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*