Minifotbaliștii din Cumpăna sunt premiați de către Primăria și Consiliul local

Comuna Cumpana. FOTO Catalin Schipor

În cursul zilei de 2 noiembrie, începând cu ora 13.00, în cadrul sălii de sport „Elena Frâncu” din comuna Cumpăna va avea loc festivitatea de premiere a micilor fotbaliști – cei născuți în anii 2009 și 2010.

Aceștia sunt câștigători ai fazei județene a memorialelor „Gheorghe Ola” și „Gheorghe Ene” la minifotbal. Acest turneu a debutat luni, 29 octombrie și a fost organizat de Asociația Județeană de Fotbal Constanța, în parteneriat cu Primăria Cumpăna.

În total au fost înscrise 18 echipe. Pentru trofeul „Gheorghe Ola” – 10 echipe de jucători născuți în anul 2009, iar pentru trofeul „Gheorghe Ene” – 8 echipe de jucători născuți în anul 2010.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*