VIDEO Polaris M Holding desfășoară zilnic acțiuni de dezinfecții pe toată raza orașului Constanța

Polaris M Holding dezinfectează zilnic aleile de acces spre unitățile medicale din Constanța

Polaris a început acţiunile de dezinfecții în Constanta încă din luna martie a acestui an. Sunt dezinfectate zilnic, în baza unui grafic, străzile, trotuarele, aleile, parcurile, mobilierul stradal, platformele pentru deșeuri municipale și containerele pentru deșeuri reciclabile.

Conform graficului de lucru, în zilele de vineri și sâmbăta, Polaris a continuat acţiunile de dezinfecție în stațiunea Mamaia. Au fost dezinfectate carosabilul, trotuarele, băncuțele de odihna, coșulețele stradale, precum și containerele pentru gunoi.

De asemenea, se dezinfectează zilnic aleile de acces spre unitățile medicale: Spitalul Clinic de Urgență Constanța, Spitalul Clinic pentru Boli Infecțioase, Serviciul de Ambulanță Județeană, Spitalul de Psihiatrie, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie.

„Detergentul utilizat pentru igienizarea spațiilor exterioare are proprietăți de spălare și degresare puternică. Produsul este ecologic, biodegradabil și nu afectează mediul înconjurător, omul sau animalele. Totuși, rugăm posesorii animalelor de companie să evite ca acestea să ingereze detergentul proaspăt dispersat”, au precizat reprezentanții societății.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*