VIDEO Focuri de armă în zona clubului Ego din Mamaia Nord. Petrecăreții sunt cercetați acum de Poliție

Scandalul a izbucnit și s-a terminat în parcarea de lângă clubul Ego. FOTO CTnews.ro

În urma unui scandal între două grupuri de persoane, un individ a scos un pistol și a tras un foc de armă în aer. Ulterior, acesta, împreună cu prietenii săi s-au urcat într-o mașină și au fugit, fiind descoperiți în Năvodari.

Conflictul a apărut între un grup de petrecăreți și agenții de pază ai clubului. Aceștia s-ar fi luat la bătaie, iar unul dintre clienți a scos un pistol neletal și a tras un foc de armă în plan vertical. După ce agenții de pază au fugit, ceilalți s-au urcat într-un autoturism BMW și au fugit de la locul faptei, nu înainte de a-l accidenta pe unul din gașca lor, care a fost mai încet și a avaria mai multe mașini.

Cel care a tras cu pistolul a fost depistat de către polițiștii din Năvodari și este audiat.

La locul incidentului au ajuns echipaje suplimentare ale Jandarmeriei, precum și polițiștii de la Criminalistică.

UPDATE

“Astăzi, în jurul orei 6.20, o patrulă mixtă formată din polițiști din cadrul stațiunii Mamaia și jandarmi din cadrul G.M.J. Tomis, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat mai multe persoane alergând, acestea declarând verbal ca a existat un conflict în zona unui club din stațiunea Mamaia.

Ajungând în zona respectivă, polițiștii au identificat un bărbat care acuza dureri și prezenta o hemoragie.

Echipa mixtă a chemat în sprijin un echipaj medical, bărbatul fiind transportat la spital.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în fața clubului ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane, în urma căreia bărbatul ar fi fost lovit în zona feței, ulterior fiind accidentat de un autoturism, cu care mai multe persoane ar fi fugit.

De asemenea, în urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că una dintre persoanele implicate ar fi tras mai multe focuri de armă, cu un pistol cu muniție neletala.

Imediat, au fost instituite filtre rutiere, iar în aproximativ jumătate de oră de la producerea evenimentului, polițiștii din Năvodari au identificat și oprit în trafic autoturismul căutat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Pistolarul din clubul Crazy din stațiunea Mamaia o ține dintr-un dosar penal în altul | Constanța NEWS
  2. Pistolarul din clubul Crazy din stațiunea Mamaia o ține dintr-un dosar penal în altul - Ziare pe Net

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*