Sensul giratoriu situat la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Renașterii va fi desființat

Înființat la solicitarea Poliției Rutiere Constanța, sensul giratoriu situat la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Renașterii va fi înlăturat la noapte

Înființat la solicitarea Poliției Rutiere Constanța, sensul giratoriu situat la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Renașterii va fi înlăturat după jumătate de an de folosință.

Intersecția bulevardului Mamaia cu strada Renașterii a fost reconfigurată în luna martie a acestui an, prin crearea unui sens giratoriu provizoriu. Acesta a fost amenajat prin amplasarea unei „insule centrale” încadrată de balize din plastic.

Ulterior, s-a dovedit că sensul giratoriu nu reprezintă o soluție pentru optimizarea traficului rutier la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Renașterii, motiv pentru care acesta va fi desființat.

Lucrările se vor derula în cursul nopții de marți spre miercuri, iar participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenţie şi să circule cu viteză redusă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*