VIDEO Polaris M Holding crește frecvența acțiunilor de dezinfecție pe domeniul public

Polaris M Holding dezinfectează zilnic aleile de acces spre unitățile medicale din Constanța

Echipele Polaris intervin zilnic prin acțiuni de dezinfecție a străzilor, trotuarelor, aleilor, locurilor de joacă, parcurilor, platformelor pentru deșeuri și a mobilierului stradal. Acţiunile de dezinfecție se desfășoară și pe timpul nopții, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Potrivit Polaris M Holding, angajații societății au început igienizarea tuturor platformelor pentru deșeuri.

„Conform graficului de lucru, au fost igienizate și dezinfectate, pe parcursul zilei de ieri (miercuri – n.r.), platformele și containerele pentru deșeuri municipale, modulele pentru deșeuri și containerele pentru deșeuri reciclabile din Tomis I, Tomis II, Centru și Peninsulă. Totodată, s-au efectuat acțiuni de dezinfecție în parcul Tomis II și în pasajul Stefan cel Mare. În plus, acțiuni de dezinfecție s-au desfășurat și pe timpul nopții pe străzile și bulevardele din Tomis Plus, Boreal, Palazu Mare și Inel I”, au precizat reprezentanții Polaris.

De asemenea, aleile de acces către unitățile medicale sunt dezinfectate în fiecare zi, inclusiv sâmbăta și duminica. Se intervine la Spitalul Clinic Județean de Urgență, Spitalul Clinic pentru Boli Infecțioase, Serviciul de Ambulanță Județean, Spitalul de Psihiatrie (cartier Palazu Mare), Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie.

„Detergentul utilizat pentru igienizarea spatiilor exterioare are proprietăți de spălare și degresare puternică. Produsul este ecologic, biodegradabil și nu afectează mediul înconjurător, omul sau animalele. Totuși, rugăm posesorii animalelor de companie să evite ca acestea să ingereze detergentul proaspăt dispersat”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*